Ballina Quotes FATMIR MUJA QUOTES ~ 8

FATMIR MUJA QUOTES ~ 8

1045
0

“Lutja është vdekje në Tokë dhe ngjallje për Qiellin
Pa u varrosur fara, lulja s’takohet me diellin
Në mungesë të cilësive, s’do të kishte as emra
Lutjet që nuk i thotë zemra, mbeten veç fjalë e germa.” ~ Fatmir Muja

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here