Ballina Quotes FATMIR MUJA QUOTES ~ 10

FATMIR MUJA QUOTES ~ 10

310
0

Trokit në Dyert e Të Dashurit, jo për të t’u hapur,
por për ta ndier që ato kurrë nuk kanë qenë të mbyllura.
Dashuria është si trokitja dhe tingulli:
kur ti je i gatshëm të trokasësh, trokitja jote bëhet tingëllimë.
Nuk ka dyer të mbyllura për zemrat e hapura.
Duke marrë frymë, jep frymë:
merr ajër nga jashtësia jote dhe i jep brendisë sate.
Kur dora hapet për të dhënë, hapet edhe për të marrë.
A mund të jesh i dashur pa qenë dashuronjës? ~ Fatmir Muja

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here