Home Uncategorized Etja dhe uji i Zemzemit

Etja dhe uji i Zemzemit

1144
0

Etja dhe uji janë dy e jo një
Por edhe pse etja dëshmon ekzistencën e ujit
Mbas ujit nuk ekziston më.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here