Home FJALËT FATMIR MUJA QUOTES ~ 11

FATMIR MUJA QUOTES ~ 11

1663
0

Dashuria është si uji dhe uji takohet me gjërat për hir të Dashurisë.
Kur takon lulet, i rrit, kur takon gurët, i lag së jashtmi pa i ndryshuar së brendshmi.
Zemra jote është Kopsht vetëm nëse në të rriten lulet. ~ Fatmir Muja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here