Home FJALËT FATMIR MUJA QUOTES ~ 12

FATMIR MUJA QUOTES ~ 12

2025
0

Syri është vendi dhe hapësira që mban lotin
Zemra është jovendi dhe johapësira që përmban Zotin
Para se një zemër ta bësh të lotojë nga dhembja
Kujtoja një herë vetes se ç’mban ajo përbrenda. ~ Fatmir Muja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here