Home FJALËT FATMIR MUJA QUOTES ~ 5

FATMIR MUJA QUOTES ~ 5

2155
0

Nata mbulon gjynahet e ditës ashtu siç i mbulon trupi njerëzor
ushqimet e tretura që neverisin me kundërmimin e tyre.
Ushqimet gjallërojnë trupin, por nuk janë Gjallëria.
Vetë ato ushqehen nga qielli e toka.
Trupi, megjithëse ushqehet vazhdimisht, medeomos vdes.
Nëse trupi vdes edhe pse ushqehet, kush dhe ku është Mbajtësi i trupit? ~ Fatmir Muja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here