Home Authors Posts by FM Production

FM Production

59 POSTS 0 COMMENTS

FATMIR MUJA QUOTES ~ 26

Ji kundër burgjeve të të tjerëve,e jo kundër zemrave të tyre,Qëndro si uji i pangjyrë,që mundëson ekzistencën e çdo ngjyre. ~ Fatmir...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 25

Nuk ka viruse nëse ka qeliza të forta dhe gjithnjë ka viruse nëse ka qeliza të dobëta. ~ Fatmir Muja

TRËNDAFILI I ÇAMËRISË

O Trëndafil i ÇamërisëTe Qafa e Botës u nda bota jonëE unë shumëherë u turpërova pranë fletës së bardhëQë m’u desh ta...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 6

Nëse lutjet e tua në hapjen e dyerve kanë dështuar, Mos u anko për drynin kur çelësi të është...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 5

Nata mbulon gjynahet e ditës ashtu siç i mbulon trupi njerëzor ushqimet e tretura që neverisin me kundërmimin e tyre. ...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 4

Nëse ke mbërritur në zemrën tënde, çdo vendmbërritje është destinimi yt. Nuk ka rrugë të mbyllura për zemrat e hapura. Të humburit...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 1

Në çdo zemër ka dritë, por jo çdo zemër guxon të ndizet. ~ Fatmir Muja

FATMIR MUJA QUOTES ~ 3

Prania jote është dhuratë, e dhuratat mbysin harresën Atyre që nuk ta çmojnë praninë, mund t’ua dhurosh mungesën. ~ Fatmir Muja

FATMIR MUJA QUOTES ~ 2

Nëse me pak s’mund të thuash shumë, e shumta dëshmon sa pak je. ~ Fatmir Muja

Sinan Vllasaliu – Çka ka t’re?

Teksti dhe muzika: Fatmir Muja
20,831FansLike
2,506FollowersFollow
14,700SubscribersSubscribe

EDITOR PICKS