FJALËT E NJË KALORËSI (3)

Kam kohë që nuk jam dukur edhe pse kurrë s’jam zhdukur Me dhembjet e kohëve të shkuara, të sotmen e kam bërë të...

BURRI ME DY GRA

Mezi kam pritur ta rrëfej këtë gjë Është diçka që në heshtje nuk duhet ta lë Njëherë një burrë kishte dy gra...

DHE LAPSI PRAPË DRIDHET…

Arsyeja e ekzistencës së lapsit është të shkruarit. Edhe pse nuk i ngjan lapsit, të shkruarit dëshmon për lapsin. Lapsi harxhohet duke...