FATMIR MUJA QUOTES ~ 15

FATMIR MUJA QUOTES ~ 14

FATMIR MUJA QUOTES ~ 13

Fjalët e pleqve i mohuam Edhe pse s’i kuptuam, Duke dashur të bëhemi mbinjerëz Në nënnjerëz u shndërruam.” ~ Fatmir Muja

FATMIR MUJA QUOTES ~ 12

“Nëse ti ecën në Rrugën e Drejtë, Nuk të duhen fjalë zemrat për t’i zgjuar, Ata që e duan drejtësinë, ...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 11

“Floriri s’bëhet më i çmueshëm duke u përzier me të tjerë, Vetëm duke mbetur vetvetja, mund të mbetesh me vlerë.” ~ Fatmir...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 10

Trokit në Dyert e Të Dashurit, jo për të t’u hapur, por për ta ndier që ato kurrë nuk kanë qenë të...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 9

Ushqimet, sado të kenë qenë të shijshme Kur të kenë vajtur në bark, do të jenë bërë të neveritshme Sado kënaqësi në to të...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 8

"Lutja është vdekje në Tokë dhe ngjallje për QiellinPa u varrosur fara, lulja s’takohet me diellinNë mungesë të cilësive, s’do të kishte...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 7

Në cilëndo rrugë të jesh nisur, Trupi ka për të të braktisur, Për shkak të trupit ndodhin nisja e arritja Por ti...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 6

Pavetëdijshëm ngjizesh në mitrën amnorePavetëdijshëm lind e qan për ardhjen tënde në jetën tokësorePavetëdijshëm frymon kur gjumi ta mund fuqinë truporeNëse je...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 5

Pavetëdijshëm ngjizesh në mitrën amnore Pavetëdijshëm lind e qan për ardhjen tënde në jetën tokësore Pavetëdijshëm frymon kur gjumi ta mund fuqinë trupore Nëse je...

FATMIR MUJA QUOTES ~ 4

Kur trupi t’i jetë dorëzuar shpirtit Ashtu siç i është dorëzuar toka qiellit E ndien simfoninë e...