LATEST ARTICLES

Ji kundër burgjeve të të tjerëve,e jo kundër zemrave të tyre,Qëndro si uji i pangjyrë,që mundëson ekzistencën e çdo ngjyre. ~ Fatmir Muja
Nuk ka viruse nëse ka qeliza të forta dhe gjithnjë ka viruse nëse ka qeliza të dobëta. ~ Fatmir Muja
O Trëndafil i ÇamërisëTe Qafa e Botës u nda bota jonëE unë shumëherë u turpërova pranë fletës së bardhëQë m’u desh ta mbush me shkronjat e zeza tëpafuqisëShumë herë u turpërova nga dheu pa mëmë e mëmapa...
Nëse lutjet e tua në hapjen e dyerve kanë dështuar, Mos u anko për drynin kur çelësi të është shtrembëruar. ~ Fatmir Muja
Nata mbulon gjynahet e ditës ashtu siç i mbulon trupi njerëzor ushqimet e tretura që neverisin me kundërmimin e tyre. Ushqimet gjallërojnë trupin, por nuk janë Gjallëria. Vetë ato ushqehen nga qielli e toka....
Nëse ke mbërritur në zemrën tënde, çdo vendmbërritje është destinimi yt. Nuk ka rrugë të mbyllura për zemrat e hapura. Të humburit kanë destinime, të vetëdijshmit janë vetë destinimi. ~ Fatmir Muja
Në çdo zemër ka dritë, por jo çdo zemër guxon të ndizet. ~ Fatmir Muja
Prania jote është dhuratë, e dhuratat mbysin harresën Atyre që nuk ta çmojnë praninë, mund t’ua dhurosh mungesën. ~ Fatmir Muja
Nëse me pak s’mund të thuash shumë, e shumta dëshmon sa pak je. ~ Fatmir Muja
Teksti dhe muzika: Fatmir Muja